Brownieverkoop

! Brownieverkoop tvv meerdaagse schoolreizen - De kinderen van het 3de en 4de leerjaar (Boerderijklassen in maart) en het 5de en 6de leerjaar (Bosklassen) verkopen brownies. De verkoop loopt tem volgende week vrijdag 15 oktober 2021!

Innovatieve loftklas !!

Dit betekent meteen de start van ons ambitieuze meerjarenplan om onze school verder te ontwikkelen met het oog op de innovatieve wereld van vandaag en morgen.

Onze innovatieve loftklas is de eerste fase van ons project Boomgaard 2025.

Oude schoolbanken krijgen nieuw leven

Vorig weekend werden oude schoolbanken opgehaald in De Boomgaard om een getroffen school van de watersnood in de streek van Luik te helpen. Hopelijk kunnen de kinderen er ook spoedig aan hun schooljaar starten! We wensen het hen van harte toe!

Boomgaardshop

Boomgaardshop - De kinderen kregen een tijdje geleden een T-shirt, brood/koekjesdoos en fluojas aangeboden door de school. Het eerste exemplaar krijgt uw kind steeds gratis. Via de Boomgaardshop kunt u, indien nodig, vernieuwen of een extra exemplaar aankopen. Momenteel zijn de maten van de producten die we aanbieden vooral geschikt voor de kinderen van de lagere school. Dit initiatief zal permanent mogelijk zijn en uitgebreid worden voor de kinderen van het kleuter.

Bingel en Kweetet

In de schoolagenda vindt u de inloggegevens die uw kind kan gebruiken om in te loggen op Bingel en Kweetet. Hiermee kan uw kind op elke computer of tablet met internettoegang oefeningen maken op wat hij of zij in de klas heeft geleerd. Deze online-oefenplatformen zijn er als vrijblijvende en extra inoefening van de leerstof.

Niveaulezen

Het niveaulezen in heterogene groepjes werd een tijdje geleden opgestart. Hierbij wordt ingespeeld op het technisch lezen, leesplezier, tempo en creatief lezen.Veel succes en vooral (lees)plezier aan alle leerlingen.

Dinner with talent

Basisschool De Boomgaard organiseert op vrijdag 07 februari 2020 een leuke DINNER WITH TALENT voor iedereen die de school een warm hart toedraagt. Met de opbrengst proberen we een speeltoestel en verschillende speelgoedkoffers dit schooljaar te realiseren.