Komst van Sinterklaas

Volgende dinsdag, 3 december ’19, omstreeks 13u verwachten wij de Sint op onze basisschool aan de ingang bij de Vlaskouter.Hij schreef immers deze week een brief naar de directeur om te laten weten dat hij dit jaar terug zal komen. Jullie zijn allemaal van harte welkom vanaf 13u om de Sint en zijn Piet te begroeten. Aansluitend is er een sinterklaasforum in de kleuterschool. 

 

Sinterklaas

Op maandag 3 december ‘18 bracht de Sint een bezoek aan onze school.

Met het slechte weer liet hij zijn paard ‘Slecht-Weer-Vandaag’ thuis en nam hij zijn oldtimers van stal. De kinderen vonden het geweldig en kregen allemaal een cadeautje van de Sint.

 

 

Quizza-avond

Quizza-avond - Langs deze weg willen we iedereen bedanken die mee heeft geholpen aan het welslagen van onze Quizza-avond.

Het werd een mooie avond die zal helpen om verder te investeren in onze kinderen van de school.

 

Pasta- & bingo-avond op vrijdag 24 november 2017

Dit jaar nodigen wij u, uw gezin en familie uit op vrijdag 24 november 2017 in het schoolrestaurant voor een pasta- en bingoavond! De deuren gaan open om 18u en u kan aanschuiven aan het buffet voor een pasta naar keuze tussen 18u30 en 20u00. Meer info kreeg uw zoon/dochter mee via de brief 'pasta- & bingo- avond', u kan deze ook nog vinden op onze website bij de nieuwsbrieven...

Foto's schoolfeest

Op ons schoolfeest werden er superveel foto's genomen van het optreden...Waarvoor onze dank aan meester Stijn en aan de grootvader van Lentl. 

U kan deze bekijken op de facebookpagina's: 'Kleuterschool De Kleine Boomgaard GO Kuurne' en 'Lagere school De Grote Boomgaard GO Kuurne'

Bij deze willen wij ook iedereen nog eens bedanken die aanwezig was en natuurlijk ook aan de vele helpende handjes!!!

Schoolfotograaf

Maandag komt de fotograaf langs! Breng allemaal jullie mooiste glimlach mee... Wat staat er allemaal op het programma? Gezinsfoto's met alle broertjes en zusjes samen, klasfoto's en individuele foto's. We hopen dat het zonnetje ook van de partij is, zodat we onze foto's op ons mooi groen domein kunnen laten nemen.

Spaghettiavond - vrijdag 18-11-2016

Beste,

Onze ouderraad van De Boomgaard organiseert samen met het schoolteam doorheen het schooljaar verschillende activiteiten die de leerlingen ten goede komen.
Ditmaal zijn wij zo vrij u uit te nodigen voor onze spaghetti-avond met aansluitend bingo.

Deze activiteit gaat door in het restaurant van de campus op vrijdag 18 november vanaf 18.00u.

  • Volwassenen: € 8-
  • Kinderen van 7 tot 12 j. : € 6 
  • Jonger dan 7 jaar. : € 4

Kaarten zijn verkrijgbaar op school of telefonisch op het nr. 056 / 71 36 53.

Wij hopen u te mogen verwelkomen. 

Namens de ouderraad en het schoolteam.