Lasagneverkoop

De ouderraad en het schoolteam bundelen de krachten voor een speciale lasagneverkoop. Met de opbrengst van dit initiatief willen we graag de speelplaats verder educatief ontwikkelen.

Start lasagneverkoop: vrijdag 19 november ‘21.

Afsluiten lasagneverkoop: maandag 6 december  ‘21.

Levering: maandag 20 december ‘21.

Prijs: 6 euro / pak lasagne (400 g)

Bedankt voor jullie steun !!

!! OPENDEUR !!

Deze zaterdag 20-11-'21 is er een infomoment of open deur voor de mensen die de school wensen te bezoeken of te bezichtigen.
Met inachtname van de nodige maatregelen kan dit coronaproof georganiseerd worden.
Indien u telefonisch liever een afspraak wenst vast te leggen, kan dit uiteraard ook!

Ingang: Via parking Vlaskouter of kleuterschool
Datum: zaterdag 20-11-2021
Uur: tussen 10 – 12 uur

Brownieverkoop

! Brownieverkoop tvv meerdaagse schoolreizen - De kinderen van het 3de en 4de leerjaar (Boerderijklassen in maart) en het 5de en 6de leerjaar (Bosklassen) verkopen brownies. De verkoop loopt tem volgende week vrijdag 15 oktober 2021!

Innovatieve loftklas !!

Dit betekent meteen de start van ons ambitieuze meerjarenplan om onze school verder te ontwikkelen met het oog op de innovatieve wereld van vandaag en morgen.

Onze innovatieve loftklas is de eerste fase van ons project Boomgaard 2025.

Van harte welkom

Het schoolteam van de Boomgaard wenst alle kinderen, ouders en familie een leerrijk en vreugdevol schooljaar toe!

Oude schoolbanken krijgen nieuw leven

Vorig weekend werden oude schoolbanken opgehaald in De Boomgaard om een getroffen school van de watersnood in de streek van Luik te helpen. Hopelijk kunnen de kinderen er ook spoedig aan hun schooljaar starten! We wensen het hen van harte toe!

Pannenkoekenverkoop

Pannenkoekenverkoop - De productie en levering van de bestelde pannenkoeken zal noodgedwongen verplaatst worden naar donderdag 22 april 2021.

Bedankt voor jullie bestelling !

Boomgaardshop

Boomgaardshop - De kinderen kregen een tijdje geleden een T-shirt, brood/koekjesdoos en fluojas aangeboden door de school. Het eerste exemplaar krijgt uw kind steeds gratis. Via de Boomgaardshop kunt u, indien nodig, vernieuwen of een extra exemplaar aankopen. Momenteel zijn de maten van de producten die we aanbieden vooral geschikt voor de kinderen van de lagere school. Dit initiatief zal permanent mogelijk zijn en uitgebreid worden voor de kinderen van het kleuter.

Schoolraad

De huidige legislatuur van de schoolraad loopt tijdens dit schooljaar ten einde. Binnenkort zijn er dus nieuwe selecties en verkiezingen voor de samenstelling van die schoolraad. De schoolraad bevat 3 personeelsleden, 3 ouders en 2 coöptaties. De voorbije 2 legislaturen konden we telkens rekenen op een vooruitstrevende schoolraad die veel zaken in een goede en vernieuwende richting stuurde. Wilt u meer info of wenst u zich kandidaat te stellen, neem dan gerust contact op met de directie.