Boomgaardshop

Boomgaardshop - De kinderen kregen een tijdje geleden een T-shirt, brood/koekjesdoos en fluojas aangeboden door de school. Het eerste exemplaar krijgt uw kind steeds gratis. Via de Boomgaardshop kunt u, indien nodig, vernieuwen of een extra exemplaar aankopen. Momenteel zijn de maten van de producten die we aanbieden vooral geschikt voor de kinderen van de lagere school. Dit initiatief zal permanent mogelijk zijn en uitgebreid worden voor de kinderen van het kleuter.

Bingel en Kweetet

In de schoolagenda vindt u de inloggegevens die uw kind kan gebruiken om in te loggen op Bingel en Kweetet. Hiermee kan uw kind op elke computer of tablet met internettoegang oefeningen maken op wat hij of zij in de klas heeft geleerd. Deze online-oefenplatformen zijn er als vrijblijvende en extra inoefening van de leerstof.

Niveaulezen

Het niveaulezen in heterogene groepjes werd een tijdje geleden opgestart. Hierbij wordt ingespeeld op het technisch lezen, leesplezier, tempo en creatief lezen.Veel succes en vooral (lees)plezier aan alle leerlingen.

Dinner with talent

Basisschool De Boomgaard organiseert op vrijdag 07 februari 2020 een leuke DINNER WITH TALENT voor iedereen die de school een warm hart toedraagt. Met de opbrengst proberen we een speeltoestel en verschillende speelgoedkoffers dit schooljaar te realiseren.

2e plaats op voetbaltornooi

Een dikke duim voor alle deelnemers van het voetbaltornooi. Met onze ploeg behaalden we een knappe en verdiende 2e plaats.

Het team van basisschool De Boomgaard is fier op jullie!

Digitale oefenplatformen

Dit schooljaar starten we op met Kweetet & Bingel. Dit zijn online oefenplatformen op maat van kinderen uit het lager onderwijs. In de schoolagenda vindt u de inloggegevens die uw kind kan gebruiken om in te loggen.

Ezelsjogging & Estafette

Een dikke duim voor alle deelnemers van de Ezelsjogging.
Onze felicitaties gaan uit naar ons estafetteteam: Hamid, Yana, Mamadou, Ronaldo, Hakim, Parikshit, Oumar en Charlotte. Jullie hebben jullie medaille meer dan verdiend!

Schoolfeest

Schoolfeest – Het schoolfeest van vorige zaterdag was een schot in de roos. Iedereen genoot van allerlei lekkere drankjes en een heerlijke maaltijd. Er waren tal van activiteiten waar iedereen blij van werd, met als topactiviteit de spetterende show van onze kinderen! GO! De Boomgaard bedankt dan ook iedereen die aanwezig was bij dit geslaagd schoolfeest.